Saletra potasowa do peklowania mięs 20g SAL

Symbol: 914948

Dostępność: Mało

Cena: 4.98

szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Paczkomat InPost 18
  • Poczta Polska 20
  • Kurier InPost 22
  • Poczta Polska (Pobranie) 25
  • Przydatna podczas produkcji domowych wędlin - saletra to obok soli kuchennej podstawowy dodatek przy peklowaniu mięsa
  • 1 opakowanie = ponad 6 kg mięsa - na każdy 1 kg mięsa stosuj 3 g saletry!
  • Kształtuje smak i aromat mięsa - peklowanie wpływa uszlachetniająco, nadaje specyficzny smak, zapach oraz wpływa na lepsze zachowanie prawidłowej barwy mięsa
  • Dłuższa trwałość domowych wyrobów - saletra ma działanie utrwalające - możesz zatem dłużej cieszyć się smakiem ulubionych mięs i potraw!
  • Bezpieczne i zdrowe konserwowanie - silne działanie bakteriostatyczne i bakteriobójcze saletry pozwala na ochronę domowych wyrobów przed rozwojem bakterii szczególnie Clostridium botulinum, czyli bakteriami jadu kiełbasianego.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie